ПРОЧИТАЈТЕ ШТО ПОВЕЌЕ ПРЕД ДА ГЛАСАТЕ!

Reader's Choice Awards

Промотори на наградите

Им благодариме за поддршката на:

+ + + + +
Facebook група

Сакам Книги

Клуб групата на читатели на Сакам Книги, која има речиси 20.000 членови.

+ + + + +
Instagram и вебсајт

Читај книга

Активни на Instagram профил со 30.000 следбеници и вебсајт.

+ + + + +
Вебсајт

Fakulteti.mk

Портал за сите сегашни и идни студенти.

+ + + + +
Facebook група

Книжевна терапија

Facebook група Книжевна терапија

+ + + + +
Блог и Facebook

Читателка

Книжевен блог и Facebook страница.

+ + + + +
Facebook група

Размена на книги и книжевни муабети

Збирно место на 25.000 читатели од земјата.

+ + + + +
Instagram и вебсајт

Bookreaders Community

Блог и Instagram профил

+ + + + +
Вебсајт и Facebook

Stylist.mk

Вебсајт за животен стил, мода, култура...

Книга на годината: Reader's Choice Book Awards

Reader's Choice Book Awards е избор на најпопуларни домашни и преведени книги во земјата во текот на годината, избрани од страна на македонските читатели.

настани

Дарувања и други случувања

Календар на сите активности поврзани со RCBA наградите.

RCBAwards - Книга на годината 02 312 2708 info@kniganagodinata.mk