a
info

Почеток на гласањето

Почеток на гласањето
00:00
www.kniganagodinata.mk
RCBAwards - Книга на годината, 2020
БЕСПЛАТНО

На 10.11.2020 официјално започнува гласањето за изборот за книга на годината. Истото ќе трае 10 дена, до крајот на денот 20.11.2020.

Детално за настанот

Дата: 10 November 2020.
Време: 00:00
Место: www.kniganagodinata.mk
Адреса: ОНЛАЈН
Организатор: RCBAwards - Книга на годината, 2020
Тип на настан: Општо
Мој профил
За гласање и нарачување на сајтот, може да се регистрирате како корисник или пак да се најавите со Facebook.
RCBAwards - Книга на годината 02 312 2708 info@kniganagodinata.mk