Сакам Книги СК

Три Т

Антолог А

Арс Ламина

Култура К

Топер Т

Бата прес БП

Бегемот Б

Арт Студио Батев А

КСЦ Полица П

Прозарт Медиа ПМ

Или Или ИИ

учесници

СИТЕ ИЗДАВАЧИ НА ЕДНО МЕСТО

Во изборот за книга на годината може да учествуваат сите издавачки куќи од земјата, кои сметаат дека имаат изданија кои може да бидат номинирани во некоја од категориите.

Мој профил
За гласање и нарачување на сајтот, може да се регистрирате како корисник или пак да се најавите со Facebook.
RCBAwards - Книга на годината 02 312 2708 info@kniganagodinata.mk