Image Alt

трилери Tag

Себастијан Фицек лично им се заблагодарува на македонските читатели кои ја изгласаа неговата книга Патник 23 (издание на Сакам Книги) за книга на 2020 година во рамки на Reader’s Choice Book Awards: Изборот на книга на годината кој се одвиваше

RCBAwards - Книга на годината 02 312 2708 info@kniganagodinata.mk