Image Alt

новитети Tag

Три нови бестселери кои вреди да се прочитаат ќе се најдат на полиците во македонските книжарници овој октомври. Две историски драми и еден трилер, изданија на издавачките куќи Култура и Сакам Книги. Дарбата на кројачката од Фиона Валпи (Култура) Солта

RCBAwards - Книга на годината 02 312 2708 info@kniganagodinata.mk