ПРОЧИТАЈТЕ ШТО ПОВЕЌЕ ПРЕД ДА ГЛАСАТЕ!

Image Alt
номинирани книги

Прочитај што повеќе пред да гласаш

Ежето Снеже

250 ден

„Во шумскиот живот има животинки разни, сите тие имаат свои сказни…

Па така и нашето еже, по име Снеже, си имаше своја, помалку тажна приказна, бидејќи негушкањето за неа беше казна. Нејзините боцки мали, правеа да ја одбегнуваат како нешто да и фали. Но, таа не се предаде, низ шумата во потрага се даде, сродна душа за гушкање да најде, додека сонцето не зајде…“

А оваа сказна ќе не научи  дека да се биде различен и посебен е прекрасно. Дури и кога боцкаме. Важно е да зрачиме со љубов и секој ќе посака да не гушне.

Сподели ја љубовта кон книгите

дополнителни информации

Издадена

2020 година

Издавач

Арт Студио Батев

Оценка

Уште нема мислења.

Напишете мислење за “Ежето Снеже”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Мој профил
За гласање и нарачување на сајтот, може да се регистрирате како корисник или пак да се најавите со Facebook.
RCBAwards - Книга на годината 02 312 2708 info@kniganagodinata.mk