Image Alt

Победници 2020

Reader's Choice Awards

РОМАНСИ

Топ 5 рангирани за 2020 година

FORGOT YOUR DETAILS?

Reader's Choice Awards

ТРИЛЕРИ И МИСТЕРИИ

Топ 5 рангирани за 2020 година

Патник 23

Category : Трилери
757 Гласови

Пациентот

Category : Трилери
204 Гласови

Полиција

Category : Трилери
147 Гласови

Патниците

Category : Трилери
52 Гласови

Reader's Choice Awards

ИСТОРИСКИ ДРАМИ

Топ 5 рангирани за 2020 година

194 Гласови

Солта во морето

Category : Историски драми
140 Гласови
77 Гласови
76 Гласови

Reader's Choice Awards

ЖЕНСКА ФИКЦИЈА

Топ 5 рангирани за 2020 година

299 Гласови
113 Гласови

Модар накит

Category : Женска фикција
85 Гласови

Reader's Choice Awards

ДОМАШНИ АВТОРИ

Топ 5 рангирани за 2020 година

Reader's Choice Awards

YOUNG ADULT

Топ 5 рангирани за 2020 година

Без каење

Category : Young adult
205 Гласови

Ана

Category : Young adult
70 Гласови

Архангел

Category : Young adult
49 Гласови

Reader's Choice Awards

НЕФИКЦИЈА

Топ 5 рангирани за 2020 година

Зошто јас?

Category : Нефикција
145 Гласови

Ти си ѕвер

Category : Нефикција
97 Гласови

Сè е за*бано

Category : Нефикција
38 Гласови

Reader's Choice Awards

ДЕТСКИ КНИГИ И СЛИКОВНИЦИ

Топ 5 рангирани за 2020 година

Бонтон за деца

Category : Детски книги и с ..
77 Гласови
60 Гласови
56 Гласови

Малата вештерка

Category : Детски книги и с ..
54 Гласови

Reader's Choice Awards

ПОЕЗИЈА

Топ 5 рангирани за 2020 година

Мој профил
За гласање и нарачување на сајтот, може да се регистрирате како корисник или пак да се најавите со Facebook.
RCBAwards - Книга на годината 02 312 2708 info@kniganagodinata.mk