Image Alt

Reader's Choice Book Awards, 2022

Веќе имаме нова номинација во категоријата ДЕТСКИ КНИГИ за 2021 година!

Сподели ја љубовта кон книгите

Само неколку недели откако излезе од печат, детската сликовница Во овој балон нема место за еден слон, издание на Паблишер, станува една од омилените на децата низ целата земја. Иако овогодинешниот Избор на книга на годината уште е во тек, веќе може да се насети дека се појави една од номинациите во категоријата ДЕТСКИ КНИГИ за 2021 година! Останува да видиме што ќе се случува до следниот ноември, колку и кои други детски книги ќе бидат објавени дотогаш, но едно е сигурно: Сани и Стела сигурно ќе бидат дел од Reader’s Choice Book Awards 2021 година.

 

Напиши коментар

RCBAwards - Книга на годината 02 312 2708 info@kniganagodinata.mk