a
info

Крај на гласањето

Крај на гласањето
00:00
www.kniganagodinata.mk
RCBA Awards
БЕСПЛАТНО

Гласањето завршува на 20.11.2020 година. Во текот на следните неколку дена ќе се сумираат и анализираат резултатите, а потоа ќе бидат објавени победниците.

Детално за настанот

Дата: 20 November 2020.
Време: 00:00
Место: www.kniganagodinata.mk
Адреса: ОНЛАЈН
Организатор: RCBA Awards
Тип на настан: Општо
Мој профил
За гласање и нарачување на сајтот, може да се регистрирате како корисник или пак да се најавите со Facebook.
RCBAwards - Книга на годината 02 312 2708 info@kniganagodinata.mk