Image Alt

“Don’t forget to vote” дарување

“Don’t forget to vote” дарување
www.kniganagodinata.mk
Reader's Choice Book Awards
БЕСПЛАТНО

Уште едно големо дарување на 10 примероци од номинираните наслови за да се потсетиме дека треба да гласаме за нашите омилени книги!

Детално за настанот

Дата: 17 November 2020.
Време:
Место: www.kniganagodinata.mk
Адреса: FACEBOOK & INSTAGRAM
Организатор: Reader's Choice Book Awards
Тип на настан: Дарување
Мој профил
За гласање и нарачување на сајтот, може да се регистрирате како корисник или пак да се најавите со Facebook.
RCBAwards - Книга на годината 02 312 2708 info@kniganagodinata.mk