a
info

Дарување на FB за старт на гласањето

Дарување на FB за старт на гласањето
12:00pm
FACEBOOK
Reader's Choice Book Awards
БЕСПЛАТНО

Почетокот на гласањето ќе биде одбележан со огромно дарување на Facebook и Instagram. Шанса за учество ќе имаат сите кои ќе ја лајкнат Фб страницата на RCBA или ќе го заследат Instagram профилот на Изборот на книга на годината. Во текот на првото дарување ќе бидат доделени 15 книги, мешана колекција на номинирани наслови кои се во трката за награда КНИГА НА ГОДИНАТА.

Детално за настанот

Дата: 10 November 2020.
Време: 12:00pm
Место: FACEBOOK
Адреса: Facebook
Организатор: Reader's Choice Book Awards
Тип на настан: Дарување
Мој профил
За гласање и нарачување на сајтот, може да се регистрирате како корисник или пак да се најавите со Facebook.
RCBAwards - Книга на годината 02 312 2708 info@kniganagodinata.mk