Image Alt

Секојдневни дарувања на Facebook и Instagram

Секојдневни дарувања на Facebook и Instagram
00:00
www.kniganagodinata.mk
Reader's Choice Book Awards
БЕСПЛАТНО

Во рамки на RCBA, 2020 ќе има голем број секојдневни дарувања на поединечни книги и пакети од номинираните наслови на нашите профили на Facebook и Instagram.

Детално за настанот

Дата: 15 November 2020.
Време: 00:00
Место: www.kniganagodinata.mk
Адреса: FACEBOOK & INSTAGRAM
Организатор: Reader's Choice Book Awards
Тип на настан: Дарување
Мој профил
За гласање и нарачување на сајтот, може да се регистрирате како корисник или пак да се најавите со Facebook.
RCBAwards - Книга на годината 02 312 2708 info@kniganagodinata.mk