Image Alt

Дарување “thanks for voting”

Дарување “thanks for voting”
www.kniganagodinata.mk
Reader's Choice Book Awards
БЕСПЛАТНО

Го завршуваме Изборот на книга на годината со уште едно големо дарување во знак на благодарност за сите кои ќе гласаат. Сите гласачи се потенцијални добитници на книга подарок со самото тоа што гласале за своите омилени книги.

Детално за настанот

Дата: 22 November 2020.
Време:
Место: www.kniganagodinata.mk
Адреса: Facebook
Организатор: Reader's Choice Book Awards
Тип на настан: Дарување
Мој профил
За гласање и нарачување на сајтот, може да се регистрирате како корисник или пак да се најавите со Facebook.
RCBAwards - Книга на годината 02 312 2708 info@kniganagodinata.mk