Image Alt

Дарување за најава на RCBA, 2020

Дарување за најава на RCBA, 2020
00:00
www.kniganagodinata.mk
Reader's Choice Book Awards
БЕСПЛАТНО

Ви го најавуваме Изборот на книга на годината со големо дарување на 15 книги: речиси по две номинации од секоја категорија! Бидете дел од RCBAwards, 2020 и дајте го својот глас за вашите омилени книги.

Детално за настанот

Дата: 01 November 2020.
Време: 00:00
Место: www.kniganagodinata.mk
Адреса: FACEBOOK & INSTAGRAM
Организатор: Reader's Choice Book Awards
Тип на настан: Дарување
Мој профил
За гласање и нарачување на сајтот, може да се регистрирате како корисник или пак да се најавите со Facebook.
RCBAwards - Книга на годината 02 312 2708 info@kniganagodinata.mk