Image Alt

Archive

Го завршуваме Изборот на книга на годината со уште едно големо дарување во знак на благодарност за сите кои ќе гласаат. Сите гласачи се потенцијални добитници на книга подарок со самото тоа што гласале за своите омилени книги.

Почетокот на гласањето ќе биде одбележан со огромно дарување на Facebook и Instagram. Шанса за учество ќе имаат сите кои ќе ја лајкнат Фб страницата на RCBA или ќе го заследат Instagram профилот на Изборот на книга на годината. Во

Почетокот на гласањето ќе биде одбележан со огромно дарување на Facebook и Instagram. Шанса за учество ќе имаат сите кои ќе ја лајкнат Фб страницата на RCBA или ќе го заследат Instagram профилот на Изборот на книга на годината. Во

Мој профил
За гласање и нарачување на сајтот, може да се регистрирате како корисник или пак да се најавите со Facebook.
RCBAwards - Книга на годината 02 312 2708 info@kniganagodinata.mk