Image Alt

Домашни автори

Само неколку недели откако излезе од печат, детската сликовница Во овој балон нема место за еден слон, издание на Паблишер, станува една од омилените на децата низ целата земја. Иако овогодинешниот Избор на книга на годината уште е во тек,

RCBAwards - Книга на годината 02 312 2708 info@kniganagodinata.mk