Архива на победници

Во овој дел од сајтот ќе се објавуваат победниците од минатите години. Победниците од RCBA 2020 ќе бидат објавени по завршување на изборот оваа година.

 

Коментари

 • Elena
  November 10, 2020

  Glasano. Se nadevam ke pobedat najdobrite. Iako vo sekoja od kategoriite se dvoumev Pomegu nekolku 😉

  reply
 • Jury
  November 16, 2020

  Гласано! Нека победи подобриот. 😍😊

  reply
 • Stefi
  November 17, 2020

  Glasano

  reply
 • Бојан
  November 20, 2020

  Glasan, navistina tezok izbor 😀

  reply

Напиши коментар

RCBAwards - Книга на годината 02 312 2708 info@kniganagodinata.mk