Image Alt

November 2021

По 10 дена гласање на www.kniganagodinata.mk, на полноќ официјално заврши гласањето и македонските читатели ги избраа своите омилени книги за 2021 година. Според гласовите на читателите, ова се наградените книги по категорија:   Категорија ТРИЛЕРИ И МИСТЕРИИ Прво место, Убиецот со распетието

Некоја минута пред полноќ заврши гласањето за Избор на книгa на годината и на www.kniganagodinata.mk се објавени топ 5 книги во секоја категорија според добиени гласови од читатели од целата земја. Финалните резултати детално за секоја категорија може да се

RCBAwards - Книга на годината 02 312 2708 info@kniganagodinata.mk